اولین کنفرانس «توسعه اجتماعی و فرهنگی در ایران: چالشها و توانمندیها» در روز ۵ اسفند ماه در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد
به گزارش روابط عمومی، اولین کنفرانس «توسعه اجتماعی و فرهنگی در ایران: چالشها و توانمندیها» در تاریخ ۵ اسفندماه بصورت مجازی به همت گروه علوم اجتماعی دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد.
این کنفرانس با رویکردی بین رشتهای و عمیق در تاریخ ۵ اسفند ماه و با توجه به شرایط پاندمی کووید-۱۹ بصورت الکترونیکی جهت گسترش دسترسی در همه نقاط جغرافیایی کشور در دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار گردید. این کنفرانس دبیری علمی دکتر الهام شیردل و دبیری اجرایی دکتر خدیجه اسدی سروستانی به همراه کمیته علمی و اجرایی با هدف ارتقای دانش نظری و تجربی در این حوزه و حل موانع و بهبود وضعیت توسعه اجتماعی و فرهنگی در ایران و استان شکل گرفت.
کنفرانس با سخنرانی دکتر عبدالرسول حسنی فر معاون پژوهشی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه سیستان و بلوچستان آغاز شد، سپس دبیر علمی همایش در مورد اهمیت موضوع توسعه اجتماعی و فرهنگی در ایران و محورهای اصلی همایش، یعنی: ۱) واکاوی مفهومی، نظری و روشی در حوزه توسعه اجتماعی و فرهنگی، ۲) بررسی توانمندیها و پیامدهای توسعه اجتماعی و فرهنگی در ایران، ۳) شناسایی موانع و چالشهای بالقوه و بالفعل در توسعه اجتماعی و فرهنگی، ۴) نقش نهادهای اجتماعی در توسعه اجتماعی و فرهنگی، ۵) تحلیل پویا از فرایند توسعه اجتماعی و فرهنگی در پرتو چالشهای جهانی، ۶) مطالعه زمینههای تاریخی توسعه اجتماعی و فرهنگی در ایران سخنرانی کردند.
در ادامه سه سخنران اصلی و کلیدی همایش دکتر سیامک زند رضوی، دکتر اصغر میرفردی و دکتر مریم شیپری که از اندیشمندان و متخصصین این حوزه در ایران محسوب میشوند از مناظر متفاوت نظری، تجربی و تاریخی به تحلیل وضعیت توسعه اجتماعی و فرهنگی در ایران پرداختند. سپس برخی از مقالات منتخب در دو پنل توسط اساتید و پژوهشگران از دانشگاههای مختلف ایران برای مخاطبین و مستمعین ارائه گردید.
در این کنفرانس اساتید، دانشجویان و پژوهشگرانی از سراسر کشور مشارکت نمودند.