نخستین رویداد ملی جغرافیا، بستری برای ایجاد زیست‌بوم نوآوری و تقویت استارتاپ‌های خلاق

نخستین رویداد ملی جغرافیا، با همکاری «مرکز همکاری‌های تحول و پیشرفت ریاست جمهوری» و «موسسه جغرافیای دانشگاه تهران» در اردیبهشت‌ماه 1401 در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار خواهد شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سیستان و بلوچستان این رویداد ملی، به‌عنوان بستری مناسب برای ایجاد زیست‌بوم نوآوری و تقویت استارتاپ‌های خلاق در حوزه مجموعه علوم جغرافیایی کشور به‌شمار می‌آید. چرا که طی سال‌های اخیر، موضوع اشتغال دانشجویان و دانش‌آموختگان در بسیاری از رشته‌های علوم انسانی به یکی از چالش‌ها و دغدغه‌های اصلی مسئولان کشور تبدیل شده است. این چالش با توجه به بیکاری چشمگیر دانشجویان و دانش‌آموختگان در مجموعه علوم جغرافیایی ابعاد وسیع‌تری پیدا کرده است. علیرغم وجود اساتید بسیار توانمند، دانشجویان جوان و با انگیزه، نهادهای مرتبط با مجموعه علوم جغرافیایی و بحران‌های فراگیر جغرافیایی در کشور، ارتباط درخور و شایسته بین توانمندی‌های گوناگون در رشته‌های مجموعه علوم جغرافیایی با تقاضاهای بخش خصوصی و دولتی شکل نگرفته است و در صورت عدم حل این چالش، دانش جغرافیا در آینده‌ای نزدیک با بحران هویت روبرو خواهد شد. در این راستا تلاش شده است، مرکز همکاری‌های تحول و پیشرفت ریاست جمهوری، موسسه پژوهشی توسعه علوم، فناوری و کاربردهای فضایی و نیز اتحادیه انجمن‌های علوم جغرافیایی کشور را با خود همراه کنند. پیشنهاد موسسه و دانشکده جغرافیای دانشگاه تهران، برای ایجاد یک زیست‌بوم نوآوری و تقویت استارتاپ‌های خلاق، به‌عنوان یکی از ابزارهای مهم، برگزاری رویداد جغرافیایی است؛ که نخستین مورد آن در اردیبهشت‌ماه 1401 در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار خواهد شد.