برگزاری دومین سال پویش ملی نهال‌کاری (همکاشت).

برگزاری دومین  سال پویش ملی نهال‌کاری (همکاشت).

دومین سال برگزاری طرح ملی همکاشت با همکاری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان در دانشگاه سیستان و بلوچستان روز شنبه مورخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۱ برگزار گردید

به گزارس روابط عمومی دانشگاه، دومین سال برگزاری طرح ملی همکاشت با همکاری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان در دانشگاه سیستان و بلوچستان روز شنبه مورخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۱ ساعت ۱۰ صبح برگزار گردید. در این مراسم که با حضور مدیرکل منابع طبیعی و ریاست دانشگاه سیستان و بلوچستان همراه بود، بوستان شهدای دانشگاه جنب مزار شهید گمنام نیز افتتاح گردید و همچنین نهال زندگی به یاد مرحوم احمد دانش زرهی کارمند دانشگاه سیستان و بلوچستان که اهدای اعضای پیکر او نجاتبخش تعدادی از بیماران نیازمند اعضای اهدایی شد، در مقابل تالار بزرگ فردوسی دانشگاه با حضور خانواده ایشان غرس گردید.
در پایان به شرکت کنندگان جهت تداوم سنت درختکاری نهال اهدا گردید.