برگزاری ستاد کرونای دانشگاه

جلسه ستاد کرونای دانشگاه سیستان و بلوچستان در تاریخ 24 فروردین ماه با حضور مدیرکل پدافند غیر عامل استان و دیگر مسوولین برگزار شد

جلسه ستاد کرونای دانشگاه در روز چهارشنبه 24 فروردین ماه در سالن کنفرانس  ساختمان شهید میرحسینی (سازمان مرکزی) به ریاست دکتر غلامرضا رضایی رییس دانشگاه سیستان و بلوچستان و با حضور مهندس میثم مرادیان، مدیر کل پدافند غیر عامل استان، دکتر شیخ زاده رئیس مرکز بهداشت استان به نمایندگی از دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و جمعی از معاونین و مدیران دانشگاه با تلاوت کلامی چند از آیات قرآن آغاز گردید.
در این جلسه که پیرو مصوبات جلسه استانی کرونا مورخ  فروردین ماه۲۱ برگزار گردید ابتدا دکتر رضایی ریاست دانشگاه سیستان و بلوچستان ضمن خوشامدگویی و تبیین کلیات موضوع، شرایط کنونی و دستورات ابلاغ شده از طرف دولت و بخصوص مقام عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری را تشریح نمود. سپس به ترتیب دبیر ستاد کرونای دانشگاه، نماینده دانشگاه علوم پزشکی، معاونت دانشجویی، معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی، معاونت پشتیبانی و مدیر کل حراست دانشگاه گزارش موارد مربوط به حوزه های خود و چالش ها و مشکلات پیش رو در از سرگیری آموزش حضوری را به بحث گذاشتند.
در ادامه جلسه با جمع بندی صورت گرفته توسط مدیر کل محترم پدافند غیر عامل استان، مصوباتی در راستای موضوع جلسه تصویب گردید که متعاقبا به طور مستقل ابلاغ خواهد شد.