برگزاری آئین نکوداشت یاد شهید آوینی

به گزارش حوزه معاونت  فرهنگی و اجتماعی، آئین نکوداشت یاد شهید آوینی و افتتاح نمایشگاهی به همین منظور در حوزه‌ی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه سیستان و بلوچستان در تاریخ ۲۹ فروردین ماه به انجام رسید.
شهید سید مرتضی آوینی  کارگردان فیلم های مستند و روزنامه‌نگار حوزه فرهنگی بود. مجموعه فیلم‌های مستند تلویزیونیِ او درباره جنگ ایران و عراق با نام روایت فتح شناخته‌شده‌ترین کار اوست. معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه به مناسبت سالگرد شهادت شهید آوینی نمایشگاهی در محل معاونت فرهنگی و اجتماعی برپا نموده است. مراسم افتتاحیه این نمایشگاه دوشنبه ۲۹ فروردین ماه برگزار گردید. این نمایشگاه به مدت یک هفته برای بازدید دانشگاهیان دایر می‌باشد.