برگزاری نشست جبهه علمی فرهنگی دانشگاهیان

اولین نشست جبهه علمی فرهنگی دانشگاهیان زاهدان در روز ۶ اردیبهشت‌ماه با حضور ریاست دانشگاه، مسئول دفاتر نهاد استانی، مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی استان و دیگر اعضاء برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، اولین نشست جبهه علمی فرهنگی دانشگاهیان زاهدان به همت بسیج اساتید دانشگاه سیستان و بلوچستان در روز ۶ اردیبهشت‌ماه با حضور ریاست دانشگاه، مسئول دفاتر نهاد استانی، مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی استان و دیگر اعضاء برگزار شد. در این نشست که پیرو فرمان مقام معظم رهبری برای ایجاد قرارگاه فرهنگی در استان‌ها تشکیل شد، حجة‌الاسلام باقربیک دبیر قرارگاه فرهنگی، دکتر رضایی رئیس دانشگاه معین استان، روسای دانشگاه‌ها، مسئولین دفاتر نهاد دانشگاهی، مسئولین بسیج اساتید و دانشجویان، معاونین فرهنگی دانشگاه‌ها، مدیر کل و آموزش و پرورش استان، حاج حسن نوری مدیر موسسه خاتم الاوصیاء و سردار باغبانی مسئول هیئت رزمندگان اسلام حضور داشتند.
 این نشست با هدف هم افزایی فعالیت‌های علمی فرهنگی در قالب جبهه علمی و فرهنگی دانشگاهیان تشکیل شد.