افتتاح ایستگاه ورزش و تندرستی پارک پردیسان دانشگاه سیستان وبلوچستان

ایستگاه ورزش و تندرستی پارک پردیسان مجتمع مسکونی دانشگاه سیستان و بلوچستان با حضور ریاست دانشگاه و جمعی از مسئولین، کارمندان و دانشجویان در روز ۶ اردیبهشت افتتاح شد

ایستگاه ورزش و تندرستی پارک پردیسان مجتمع مسکونی دانشگاه به همت اداره تربیت بدنی و فوق برنامه با حضور ریاست دانشگاه و جمعی از اعضای هیات علمی، کارمندان و دانشجویان در روز ۶ اردیبهشت افتتاح شد.

به گزارش اداره تربیت بدنی وفوق برنامه، ایستگاه ورزش و تندرستی پارک پردیسان واقع در مجتمع مسکونی دانشگاه با هدف پربارتر کردن اوقات فراغت و ایجاد روحیه نشاط در اعضاء هیأت علمی، کارکنان و خانواده محترمشان به ارائه خدمات خواهد پرداخت.
 قابل ذکر است که در این ایستگاه خدمات ورزشی از قبیل  پرتاب دارت، دوچرخه سواری، بدمینتون، بسکتبال، طناب زنی، تنیس روی میز و... ارائه می‌شود.
این ایستگاه در ماه مبارک رمضان از ساعت ۲۰ الی ۲۳ به خانواده‌های اعضای هیأت علمی و کارکنان ارائه خدمات خواهد داشت.