بیانیه دانشگاه سیستان و بلوچستان به مناسبت روز جهانی قدس

روز قدس فقط روز فلسطین نیست روز قدس روز اسلام است روز حکومت اسلامی که باید بیرق جمهوری اسلامی در سراسر کشور ها برافراشته شود و روزی که باید به ابر قدرت ها فهماند که دیگر آنها نمی‌توانند در ممالک اسلامی پیشروی کنند.
«امام خمینی (ره)»

روز قدس یادگار فرزانه انقلاب و رهبر بی نظیر قرون اخیر حضرت امام خمینی (ره) است.
«مقام معظم رهبری»

راهبرد همیشگی ایران اسلامی حمایت از مظلومان جهان به ویژه پشتیبانی از مردم مظلوم فلسطین است و بر اساس فرمایش مقام معظم رهبری اشغال سرزمین اسلامی فلسطین توسط رژیم غاصب صهیونیستی خسارات بزرگی را بر جهان اسلام تحمیل کرده و زخم مهلکی را بر پیکر مسلمانان وارد آورده است و ما باید برای درمان آن تلاش کنیم.
ما جامعه دانشگاهیان دانشگاه سیستان و بلوچستان ضمن دعوت از امت ظلم ستیز و قهرمان ایران برای شرکت در راهپیمایی روز قدس و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای مظلوم و تاریخ ساز حرم و وطن، امسال نیز همچون سال‌های گذشته همگام با آزادگان جهان نام و یاد فلسطین را در دل زنده نگه داشته و حمایت خود را از آرمان‌های فلسطین و جبهه مقاومت اعلام می‌داریم.

والسلام

روابط عمومی دانشگاه سیستان و بلوچستان