دانشجوی دانشگاه سیستان و بلوچستان برای کسب رتبه اول المپیاد علمی ۱۴۰۰ مورد تجلیل قرار گرفت

با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و جمعی از اساتید و دانشجویان در روز ۲۰ اردیبهشت‌ماه، طی مراسمی از برگزیدگان المپیاد علمی دانشجویی کشور در سال ۱۴۰۰ تجلیل شد

با حضور دکتر محمدعلی زلفی‌گل، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و جمعی از اساتید و دانشجویان در روز ۲۰ اردیبهشت‌ماه، طی مراسمی از برگزیدگان المپیاد علمی دانشجویی کشور در سال ۱۴۰۰ تجلیل شد. در مراسم تجلیل از رتبه‌های برتر بیست و ششمین دوره المپیاد علمی دانشجویی کشور در سال ۱۴۰۰، از آقای محمدحنیف ختار نفر اول با تراز ۳ المپیاد علمی دانشجویی علوم جغرافیایی از گروه آموزشی جغرافیا و برنامه‌ریزی شهری دانشگاه سیستان و بلوچستان که مدال برنز را دریافت نمود و تنها مدال‌آور این رشته المپیادی از دانشگاه سیستان و بلوچستان بود تقدیر گردید. این مراسم در محل سازمان سنجش آموزش کشور در تهران به همراه خانواده آقای ختار و در تاریخ ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۱ برگزار گردید.
روابط‌عمومی دانشگاه سیستان و بلوچستان ضمن تبریک به این دانشجوی ارجمند، تداوم توفیقات ایشان را از خداوند متعال  مسئلت دارد.