برگزاری مراسم بزرگداشت سوم خرداد و آزاد‌سازی خرمشهر

به گزارش حوزه معاونت فرهنگی دانشگاه، مراسم بزرگداشت سوم خرداد، سالروز آزاد‌سازی خرمشهر در روز ۳ خردادماه با حضور مسئولین لشکری و کشوری در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد. این مراسم محوری و استانی با غبار روبی و عطر افشانی مزار شهید گمنام آغاز گردید. پس فاز افتتاح و بازدید از نمایشگاه ادوات سنگین  نظامی تیپ  ۱۸۸ زرهی ارتش و نمایشگاه عکس آزاد سازی خرمشهر، مراسم در تالار حکیم ابوالقاسم فردوسی ادامه یافت. در این مراسم دکتر غلامرضا رضایی ریاست دانشگاه و سردار کوهکن مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان سیستان و بلوچستان به ایراد سخنرانی پرداختند. اجرای سرود، نمایش تئاتر و روایتگری از دیگر برنامه‌های محوری این مراسم بود. در پایان مراسم نیز از دو کتاب با محتوای دفاع مقدس رونمایی شد.