اخبار و اطلاعیه ها


اخبار و اطلاعیه

برگزاری جلسه هم‌اندیشی پیرامون مسائل و امورات جاری تغذیه و سلف‌سرویس‌ها

برگزاری جلسه هم‌اندیشی پیرامون مسائل و امورات جاری تغذیه و سلف‌سرویس‌ها

جلسه‌ای با موضوعیت هم‌اندیشی در رابطه با بررسی مسائل و امورات جاری تغذیه و سلف‌سرویس‌ها با حضور معاونین دانشجویی و پشتیبانی دانشگاه دوشنبه شب مورخ ۱۴۰۱/۳/۹ رأس ساعت ۲۰ برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سیستان و بلوچستان جلسه‌ای با موضوعیت هم‌اندیشی در رابطه با بررسی مسائل و امورات جاری تغذیه و سلف‌سرویس‌ها با حضور معاونین پشتیبانی، دانشجویی و فرهنگی، مدیریت امور دانشجویی، مدیریت مرکز بهداشت و دبیر HSE، رئیس اداره تغذیه و همچنین سایر مسئولین حوزه معاونت دانشجویی در سالن اجتماعات سازمان مرکزی برگزار شد.
در ابتدای جلسه پس از خوشامدگویی به حاضرین، معاونین پشتیبانی و دانشجویی به مسئله تغذیه دانشجویان و لزوم تبیین و روشنگری پیرامون این مهم پرداختند. ذکر نکات اصلی و کلیدی موجود در سلف سرویس‌های دانشگاه در باب حضوری شدن، کمیت و کیفیت غذا، رعایت استانداردهای ابلاغی صندوق رفاه دانشجویان و رعایت نکات بهداشتی و ایمنی در آشپزخانه‌ها از جمله موارد مورد تاکید و بحث این مدیران بود که به پرسنل اداره تغذیه  بعنوان ناظر و کادر پیمانکاری طبخ و توزیع غذا یادآوری گردید. 
در پایان جلسه مدیریت دانشجویی دانشگاه پس از جمع بندی مطالب با ذکر صلواتی بر محمد و آل محمد ختم جلسه را اعلام کرد.

امتیاز به خبر :

تصاویر مرتبط