پیام تسلیت ریاست دانشگاه خطاب به دکترحبیب غزنوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و سرکار خانم دکتر مهری مبینی همکار محترم دانشکده ریاضی دانشگاه سیستان و بلوچستان

دکتر غلامرضا رضایی ریاست دانشگاه سیستان و بلوچستان با ارسال پیامی خطاب به دکترحبیب غزنوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و همسر محترمشان سرکار خانم دکتر مهری مبینی درگذشت فرزند عزیز ایشان را تسلیت گفت.
در متن این پیام آمده است:

انّا لله و انّا الیه راجعون

جناب آقای دکتر حبیب غزنوی
ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی زاهدان؛
سرکار خانم دکتر مهری مبینی
همکار ارجمند دانشکده ریاضی دانشگاه سیستان و بلوچستان

سوگ فرزند مصیبتی است دردناک و زبان را توان هیچ سخنی در این باره نیست. اما گاه مشیت الهی بر فقدان عزیزی قرار می‌گیرد و بندگان مومن نیز صبورانه در اندوه، شکر گذاری در درگاه خالق متعال را سر لوحه زندگی خویش قرار می‌دهند.
انشاالله خدای منّان صبری بزرگ‌تر از غم و اندوهتان به شما عنایت فرمایند.
اینجانب با نهایت تاسف و تاثر درگذشت فرزند گرامیتان را حضور شما و خانواده محترمتان تسلیت و تعزیت عرض می‌کنم و از خداوند متعال برای آن مرحوم رحمت واسعه الهی و برای تمامی خانواده محترم و بازماندگان داغدار صبر جمیل آرزو می‌نمایم.

غلامرضا رضایی
رئیس دانشگاه سیستان و بلوچستان