برکزاری سخنرانی بین المللی توسط آقای دکتر علیمردانی لواسان از دانشگاه بوخوم آلمان

سخنرانی علمی بین المللی با عنوان "عملكرد ژئوسينتتيكها در سازه هاي خاكي و كاربرد روشهاي عددي در طراحي آنان" در ساعت 12 روز جمعه 6 خرداد ماه 1401 توسط  آقای دکتر علیمردانی لواسان از دانشگاه بوخوم آلمان بصورت وبینار برگزار گردید. در ابتدای جلسه  آقای دکتر هاشمی منفرد عضو هیئت علمی گروه مهندسی عمران  که هماهنگی این وبینار به همت ایشان صورت گرفت رزومه ای از فعالیتها و زمبنه های تحقیقاتی ایشان ارایه کردند و در ادامه  آقای دکتر علیمردانی لواسان به ارایه سخنرانی علمی به مدت یک ساعت و نیم در خصوص کاربرد ژئوسینتتیکها در مسلح کردن خاکها و طراحی ها پرداختند و در پایان نیز مثالهایی را برای دانشجویان نشان دادند. این جلسه با حضور اساتید و دانشجویان دانشگاه برگزار گردید و در پایان جلسه به مدت نیم ساعت سوالات اساتید و دانشجویان پاسخ داده شد.