بازدید دانشجویان دانشکده مهندسی شهید نیکبخت و مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه از مراکز سازمان فنی و حرفه ای شهر زاهدان

با استناد به سیاستهای برنامه ششم توسعه وبرنامه های کلان وزارت علوم، تحقیقات وفناوری، در اجرای برنامه های چهارگانه طرح جامع مهارت افزایی و ارتقای توان اشتغال پذیری دانشجویان، حدود 40 نفر از دانشجویان دانشگاه با سرپرستی و هماهنگی آقای دکتر عزیزیان و همراهی آقای مهندس مرادبیگی کارشناس آزمایشگاه نقشه برداری از مراکز فنی و حرفه ای شماره 1 و 2 زاهدان در روز سه شنبه مورخ 10 /3 / 1401 بازدید بعمل آوردند. در این بازدید دانشجویان از نزدیک با امکانات و ظرفیت های مراکز فنی و حرفه ای زاهدان و شرایط شرکت در دوره های مهارت افزایی، آشنا شدند. بنا به اظهارات آقایان مهندس سرگزی، مهندس محمدی گل و مهندس نیکو جهانتیغ امکان برگزاری دوره های خاص مورد درخواست دانشجویان از طریق دفتر فنی و حرفه ای مستقر در دانشگاه بصورت رایگان و متناسب با وقت و شرایط گروه های دانشجویی متقاضی قابل برنامه ریزی و اجرا در دانشگاه و یا در مراکز فنی و حرفه ای می باشد.

همچنین خواهران دانشجو از واحد خواهران مرکز فنی و حرفه ای شماره 1 زاهدان نیز بازدید و با دوره های آموزشی و امکانات آن واحد آشنا شدند.