برگزاری نخستین جلسه از سلسله جلسات درس «اخلاق» با حضور حضرت آیةالله محامی

نخستین جلسه از سلسله جلسات درس «اخلاق» با حضور حضرت آیةالله محامی در روز ۲۵ خرداد در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، نخستین جلسه از سلسله جلسات درس «اخلاق» با حضور حضرت آیةالله محامی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه معزز زاهدان در تالار امام رضا علیه‌السلام دانشگاه سیستان و بلوچستان در روز ۲۵ خرداد ماه برگزار گردید. در این جلسه که با حضور حجة‌الاسلام و المسلیمن دکتر بامری مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و دکتر رضائی ریاست دانشگاه و اعضای هیأت علمی و کارمندان دانشگاه همراه بود؛ پس از قرائت قرآن مجید، ابتدا حجةالاسلام و المسلمین بامری ضمن خیر مقدم به حاضرین، به جایگاه اخلاق و مکارم اخلاقی در دین مبین اسلام پرداخت و به نقش تعیین کننده اخلاق در آموزه‌های دینی اشاره داشت. در ادامه آیةالله محامی، ضمن اشاره‌ای کوتاه به تفسیر آیات قرائت شده در ابتدای جلسه، به موثر بودن اخلاق در رشد انسان اشاره کرد. وی گفت وجود پیامبر اکرم صلی‌الله علیه و آله و سلم و ائمه اطهار  علیهم‌السلام نشانه‌های بزرگ اسماءالحسنی هستند. در ادامه ایشان به لایه‌های مختلف وجود انسان اشاره داشت و گفت: بیرونی‌ترین لایه انسان رفتار و گفتار اوست، پس از آن روحیات نفسانی انسان است که بر رفتار و گفتار او تاثیر دارد. ایشان با ذکر این نکته که درونی‌ترین لایه وجودی ما، فکر، اندیشه، ایمان و تدین ماست، بیان داشت: اگر اندیشه و ایمان ما اصلاح شود، رفتار و گفتار ما اصلاح خواهد شد.
ایشان در پایان ضمن بیان بحث توحید و خداشناسی، دوری از شرک و نفاق را از اصلی‌ترین مباحث اخلاق برشمرد.

پایان بخش این جلسه اقامه نماز ظهر و عصر توسط حضرت آیت الله محامی در مسجد حضرت قائم عجل الله تعالی فرجه بود.