جلسه شورای ستاد ترویج و توسعه اقامه نماز دانشگاه

جلسه شورای ستاد ترویج و توسعه اقامه نماز دانشگاه سیستان وبلوچستان با حضور اعضای شورا در روز ۲۸ خردادماه در سالن اجتماعات حوزه ریاست دانشگاه برگزار گردید

به گزارش روابط عمومی، جلسه شورای ستاد ترویج و توسعه اقامه نماز دانشگاه سیستان و بلوچستان با حضور دکتر رضایی ریاست دانشگاه، حجة‌الاسلام دکتر بامری مسئول دفاتر نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان، اعضای هیات رئیسه و دیگر اعضای شورا در روز ۲۸ خردادماه در سالن اجتماعات حوزه ریاست دانشگاه برگزار گردید. در این جلسه ضمن ارائه گزارش عملکرد ستاد اقامه نماز در سال ۱۴۰۰ به برنامه‌های مصوب سال ۱۴۰۱ پرداخته شد. در ادامه جلسه، اعضای شورا به ارائه نظرات و پیشنهادات خود در زمینه جشنواره علمی، پژوهشی، فرهنگی، هنری و ادبی نماز فجر تا فجر پرداختند.
گفتنی‌است جشنواره علمی، پژوهشی، فرهنگی، هنری و ادبی نماز فجر تا فجر با محوریت علمی دانشگاه در پایان سال جاری برگزار خواهد شد.