جلسه معارفه دانشجویان ورودی99 و 1400 گروه شیمی

جلسه معارفه دانشجویان ورودی99 و 1400 گروه شیمی در تاریخ های 21 و 22 خرداد ماه سال جاری ساعت 30/11 تا 13 در محل سمعی و بصری دانشکده علوم با حضور اعضای هیات علمی و دانشجویان گروه شیمی برگزار شد.

این مراسم ابتدا با قرائت قرآن توسط یکی از قاریان دانشجو برگزار و پس از پخش سرود جمهوری اسلامی، مدیر گروه شیمی ضمن خوشامدگویی به دانشجویان، اطلاعاتی را درباره گروه و مسائل مربوط به آن در اختیار دانشجویان قرار دادند. در ادامه جناب آقای دکتر رضوانی بعنوان مسئول دفتر نظارت و ارزیابی دانشگاه، مسائلی را در خصوص فرم های ارزشیابی به دانشجویان بیان کردند. اساتید مشاور ورودیهای مختلف سرکار خانم دکتر عبدی- دکتر خوبی و دکتر یاوری، نیز درباره سیستم انتخاب واحد و مسائل مربوط به دانشجویان نکاتی را متذکر شدند. سرکار خانم دکتر یاوری بعنوان استاد مشاور دانشجویان المپیادی نکاتی را درباره دانشجویان رتبه برتر و آزمونهای المپیاد و شیوه های مختلف کار با دانشجویان نکاتی را اعلام نمودند. همچنین آقای نارویی کارشناس مسئول گروه شیمی ضمن بیان نکات مهم آموزشی، موارد مربوط به انتخاب واحد، همچنین قوانین مهم آموزشی را به دانشجویان متذکر شدند. برای آشنایی بیشتر با واحدهای فناور و دانش بنیان و دفتر رشد دانشگاه، یکی از دانشجویان به ارائه ای در این مورد پرداختند. در انتها دانشجویان به معرفی خود پرداختند و عکس یادگاری گرفته شد.