جلسه معارفه دانشجویان ورودی99 و 1400 گروه زمین شناسی

جلسه معارفه دانشجویان ورودی 99-1400 گروه زمین شناسی روز دوشنبه مورخ 1401/03/23 در محل سالن سمعی و بصری دانشکده علوم برگزار گردید. این مراسم با تلاوت آیاتی از قرآن مجید شروع و با سخنرانی ریاست محترم دانشکده علوم و همچنین مدیر محترم گروه زمین شناسی و با حضور اساتید بزرگوار آقایان دکتر محمد بومری، دکتر ناصر اسدی، دکتر حبیب بیابانگرد و دکتر عبدالرضا پرتابیان ادامه یافت.

پس از سخنرانی جناب دکتر اسدی عضو محترم گروه و آشنایی دانشجویان با رشته زمین شناسی و کاربردهای آن، کارشناسان گروه و اساتید و امکانات آموزشی گروه توسط مدیر محترم گروه به دانشجویان معرفی گردید. در ادامه جلسه دانشجویان شرکت کننده خود را معرفی نموده و هدف خود را از انتخاب این رشته بیان کردند و در انتها مراسم با پذیرایی از دانشجویان به پایان رسید.