کسب رتبه شایسته تقدیر ویژه در ارزیابی عملکرد نماز

دانشگاه سیستان و بلوچستان موفق به کسب رتبه شایسته تقدیر ویژه در ارزیابی عملکرد نماز در سال ۱۴۰۰ شد

به گزارش روابط عمومی، در راستای تحقق آیه کریمه "الذین ان مکناهم فی الارض اقاموا الصلوه و..."(حج، ۴۱) و به منظور عینیت بخشیدن به پیام مقام معظم رهبری به اجلاس‌های سراسری نماز مبنی بر بهره‌گیری از همه ظرفیت‌ها و امکانات موجود در جهت ترویج و توسعه فرهنگ اقامه نماز و تأکید معظم‌له بر مسئولیت همگانی در قبال اقامه نماز و همچنین اجرائی نمودن مفاد آئین‌نامه ترویج فرهنگ نماز مصوب هیئت وزیران، ستاد ترویج و توسعه فرهنگ نماز دانشگاه سیستان و بلوچستان موفق به کسب امتیاز  کامل (۱۰۰۰ امتیاز) در ارزیابی عملکرد نماز دانشگاه و کسب رتبه شایسته تقدیر ویژه گردید.
گفتنی‌است این رتبه در میان سازمانها و ادارات استان، برای پنجمین سال متوالی به دانشگاه سیستان و بلوچستان اختصاص می‌یابد.