برگزاری ششمین جلسه کارگروه توسعه اقتصاد دانش بنیان استان

ششمین جلسه کارگروه توسعه اقتصاد دانش بنیان استان با حضور استاندار در روز شنبه ۱ مردادماه در محل تالار امام رضا علیه‌السلام دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی، پیرو برگزاری ششمین جلسه کارگروه توسعه اقتصاد دانش بنیان استان که روز شنبه ۱ مردادماه و به ریاست دکتر مدرس خیابانی استاندار سیستان و بلوچستان، در محل تالار امام رضا علیه‌السلام دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار گردید، پس از گزارش اقدامات انجام شده توسط دبیر کارگروه و عرض خیرمقدم توسط دکتر رضایی ریاست دانشگاه، حاضرین نقطه نظرات خویش را در راستای ارتقاء و توسعه اقتصاد دانش بنیان استان مطرح نمودند. همچنین برنامه ریزی لازم در جهت اجرای مصوبات بعمل آمد. در این جلسه به بررسی شاخص‌های کمی و کیفی موجود و تصویب برنامه‌های توسعه اقتصاد دانش بنیان و پیشنهادات اجرایی پرداخته شد.
 در پایان دکتر مدرس خیابانی ضمن تاکید بر لزوم گفتگو پیرامون رفع موانع تقویت اقتصاد دانش‌بنیان، گفت: برگزاری چنین جلساتی، منجر به مشخص شدن اولویت‌های استان، وحدت بین دستگاه‌ها و هم‌افزایی بین مدیران و مسئولان خواهد شد.