پیام ریاست دانشگاه به مناسبت بازگشایی دانشگاه و آغاز سال تحصیلی

پیام ریاست دانشگاه، دکتر غلامرضا رضایی به مناسبت بازگشایی دانشگاه و آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ خطاب به اساتید و دانشجویان دانشگاه سیستان و بلوچستان

بار دیگر نسیم مهر وزیدن گرفت...

چونان فروردین که نوید بخش حیات مجدد طبیعت است، نسیم مهر نیز یادآور شور و شعف و جوشش و تجدید حیات آموزندگان دانش و پرورندگان بینش است.

بازگشایی مدارس و شروع سال تحصیلی جدید دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور که مقارن با ایام گرامی‌داشت هفته‌ی دفاع مقدس است را بر دلاورمردان و شیرزنان ایران تبریک و تهنیت عرض می‌نماییم و آغاز سال تحصیلی جدید را به همه‌ی دانشگاهیان پر تلاش، استادان، دانشجویان، کارمندان شریف و دانش آموزان خلاق و آینده ساز کشور تبریک می گوییم.

امید که با دانایی و توانایی، مرزهای علم و دانش و پژوهش را درنوردیم و با پیوند علم و ایمان، به فتح قله‌های رفیع بهروزی و کامیابی ترفیع یابیم و در جهت اهداف عالی ارزش‌های اسلامی، با گام‌های مصمم و استوار، ایران جاویدان را سرافراز و سربلند سازیم.