پروژه بین المللی توانمندسازی زنان سوزن دوز و ارتقای زنجیره ارزش صنایع دستی

پروژه بین المللی توانمندسازی زنان سوزن دوز و ارتقای زنجیره ارزش صنایع دستی سیستان و بلوچستان از ۲۲ مرداد تا ۲۷ مرداد توسط اساتید دانشکده هنرهای کاربردی دانشگاه هنر، در مجتمع فناوری و نوآوری دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد.

دانشگاه هنر تهران ومجتمع فناوری و نوآوری  دانشگاه سیستان و بلوچستان این پروژه بین المللی را با هماهنگی وزارت خانه های صمت، امور خارجه، میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و علوم، تحقیقات و فناوری جمهوری اسلامی ایران، برای اولین بار در این سطح با همکاری سازمان توسعه صنعتی ملل متحد (یونیدو) و حمایت دولت ژاپن انجام می دهد.

این دوره آموزشی و پژوهشی شامل کارگاه‌های رنگ شناسی، بسته بندی، دیجیتال مارکتینگ و هویت بصری، مدیریت فرآیند و ایمنی، خیاطی، بازیافت و طراحی لباس است.
این دوره با حضور بالغ بر 60 نفر  در دو گروه سوزندوزان و فعالان حوزه کسب و کار در مجتمع فناوری و نوآوری دانشگاه سیستان و بلوچستان زاهدان از 22 مرداد شروع و در 29 مرداد با ارزیابی نهایی ماحصل ورک شاپ‌ها توسط اساتید مدعو خاتمه یافت.

ادامه این پروژه، دوره تکمیلی ای برای توسعه کسب و کارهای حوزه صنایع خلاق در این مرکز در آینده برگزار خواهد شد