دانشگاه سیستان و بلوچستان در فهرست رتبه بندی فدراسیون سرآمدان علمی

به گزارش معاونت پژوهش و فناوری، دانشگاه سیستان و بلوچستان برای سومین سال پیاپی در فهرست رتبه‌بندی فدراسیون سرآمدان علمی کشور در سال ۱۴۰۱ قرار گرفت.
معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با هدف دستیابی ایران به مرجعیت علمی جهان، فدراسیون سرآمدان علمی ایران را در سال ۱۳۹۴ راه‌اندازی کرده است. این فدراسیون در سال ۱۴۰۱ تعداد ۱۰۰ نفر از اعضای هیئت علمی کشور را که دارای دستاوردهای پژوهشی برتر، مطابق با آیین نامه فدراسیون بوده را به عنوان سرآمد علمی شناسایی و حمایت می‌کند. همچنین در این سال تعداد ۱۵ نفر محقق جوان زیر ۴۵ سال را به عنوان سرآمد علمی جوان معرفی کرده است. این افراد بر اساس اعتبار علمی، رتبه‌دهی و حمایت می‌شوند.

روابط عمومی دانشگاه این موفقیت را خدمت دانشگاهیان گرانقدر تبریک عرض می‌نماید.