کسب رتبه (ب) مجله اقتصاد با ثبات

گروه اقتصاد دانشگاه سیستان و بلوچستان با همکاری انجمن علمی رفاه اجتماعی ایران و مشارکت اعضای هیات علمی دانشگاه های مختلف، زمینه انتشار پژوهش‌هایی با رویکرد ایجاد محیط اقتصادی باثبات  در جهت دستیابی به توسعه همه‌جانبه و پایدار در نشریه اقتصاد باثبات را از زمستان 1399 فراهم آورده است.  با مساعی همکاران نشریه و حمایت های دانشگاه سیستان و بلوچستان، مقالات این نشریه در پایگاه های ملی مانند Magiran, SIDو پایگاه های بین المللی نظیر EBSCO, DOAJ, ACADEMIA, GOOGLE SCHOLAR,PUBLONS, ISC نمایه شده است. اکنون با انتشار 6 شماره از این نشریه و انجام  فرایند ارزیابی نشریات، با  تلاش و پیگیری های دست اندر کاران نشریه به ویژه مدیر مسئول نشریه سرکار خانم دکتر مرضیه اسفندیاری و سردبیر محترم آقای دکتر نظر دهمرده، این نشریه توانسته رتبه ب را از  وزارت علوم و تحقیقات و فناوری دریافت نماید.

موفقیت اخیر، را به پژوهشگران و جامعه علمی کشور، مسئولین و همکاران گرامی دانشگاه سیستان و بلوچستان و اعضای محترم هیات تحریریه و تمامی دست اندرکاران نشریه تبریک عرض نموده و امیدواریم که نشریه اقتصاد باثبات بستری را برای نشر و گسترش مبانی علمی و کاربردی در سطح ملی و بین المللی، به منظور تحقق اقتصادی باثبات و توسعه ای پایدار فراهم آورد.