مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس با حضور دانشگاهیان در جوار مزار شهید گمنام دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزارشد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سیستان و بلوچستان، مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس و نواخته شدن زنگ مقاومت و همچنین آغاز سال تحصیلی با حضور دانشگاهیان در مسجد دانشکده مهندسی و جوار مزار شهید گمنام دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزارشد. دکتر ابراهیم نوری معاونت فرهنگی دانشگاه طی سخنانی در مورد رسالت و وظایف خطیر همه در برابر آرمان های شهداء اظهار داشت:در طول انقلاب اسلامی نقش و رسالت دانشگاهیان و قشر تحصیل کرده در دفاع مقدس بسیار مهم و پررنگ بوده است. وی هفته دفاع مقدس را مجالی دانست برای همه، تا ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان، با آرمان های آنان پیمان بسته و با الگو قرار دادن رزمندگان اسلام، راه ایشان را ادامه دهند.

حجت الاسلام دکتر بامری مسئول دفاتر نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه های استان هم طی سخنانی اظهار داشت : بزرگداشت یاد وخاطره عزیزان هشت سال دفاع مقدس بسیار ارزشمند است، اما اینکه ما بتوانیم در این رهگذر توشه ای هم برای خودمان فراهم نمائیم بسیار شایسته و پسندیده است.

وی گفت: در زمان دفاع مقدس که دشمن از هر جهت کشور مان را مورد هجوم خود قرار داده بود، عزیزانی بودند تا از جان خود مایه بگذارند و از کیان و هستی این مرز و خاک دفاع نمایند.

در ادامه، حاج حسن نوری از جانبازان و رزمندگان دفاع مقدس با اشاره به تحولات اخیر ملی و بین المللی به ذکر خاطراتی از دوران دفاع مقدس پرداخت. در انتهای مراسم نیز زنگ مقاومت و آغاز سال تحصیلی در جوار مزار شهید گمنام دانشگاه نواخته شد.