برگزاری جلسه دفاع رساله دکتری (مهندسی عمران)

• جناب آقای  "سعید حسنیایی " دانشجوی  دکتری مهندسی عمران - سازه روز دوشنبه 1401/7/18  ساعت 9 صبح در محل سالن ویدئوکنفرانس 205 بصورت حضوری  از رساله دکتری خود با عنوان " طرح کنترل بهینه مبتنی بر قابلیت اطمینان برای سازه های در معرض زلزله" دفاع خواهند کرد.

استاد راهنمای این رساله دکترمحمد رضا قاسمی و دکتر صادق اعتدالی  و اساتید داور دکترمحمدرضا سهرابی، دکتر حامد قوهانی و دکترمحسن خطیبی نیا می باشند.

• سرکار خانم  "سیده وحیده هاشمی " دانشجوی  دکتری مهندسی عمران - سازه روز چهارشنبه 1401/7/20  ساعت 10صبح در محل سالن ویدئوکنفرانس دکتر خشنودی بصورت حضوری  از رساله دکتری خود با عنوان " طراحی بهینه بر مبنای قابلیت اطمینان قالب های فولادی مهار بندی کمانش قاب مجهز به مصالح هوشمند" دفاع خواهند کرد.
  •  استاد راهنمای این رساله دکترمحمود میری و دکتر محسن راشکی  و اساتید داور دکترمحمدرضا سهرابی، دکتر حامد قوهانی و دکتررضا رهگذر می باشند.