نشست بصیرت افزایی حول حوادث اخیر استان با حضور سردار کرمی فرمانده سپاه قدس

نشست بصیرت افزایی حول حوادث اخیر استان با حضور سردار کرمی فرمانده سپاه قدس و حجت الاسلام و المسلمین بامری مسئول نهاد رهبری دانشگاه و اعضای هیأت رئیسه دانشگاه در تاریخ 2 آبان ماه 1401 در تالار معراج دانشگاه ویژه اساتید دانشگاه برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، نشست بصیرت افزایی حول حوادث اخیر استان با حضور سردار کرمی فرمانده سپاه قدس و حجة الاسلام و المسلمین بامری مسئول نهاد رهبری دانشگاه و اعضای هیأت رئیسه دانشگاه در تاریخ ۲ آبان ماه در تالار معراج دانشگاه ویژه اساتید دانشگاه برگزار گردید.
در ابتدای مراسم حجة الاسلام والمسلمین دکتر بامری به خوشامدگویی به سردار کرمی و اعضای هیات رئیسه و اساتید شرکت کننده در نشست پرداخت.
در ادامه سردار کرمی فرمانده قرارگاه قدس جنوب شرق سپاه گفت: وقتي در منطقه اي امنيت نباشد علم و اقتصاد هم نيست.
سردار کرمي افزود: امروز مسوليت اساتيد در تربيت دانشجويان، مسوليت بسيار بزرگي است تا دانشجو از لحاظ بار فکري و عملي به درجه مطلوبي برسد.
وي گفت: همانطور که مي دانيم کشور داراي جوانان توانمندي است و امروز وظيفه ما اين است که در حوزه کار اقتصادي تلاش کنيم و سطح علمي خود را توسعه دهيم تا دانشجو نيز بتواند با تحرک فکري از توانمندي هاي خود استفاده کنند.