مراسم نکوداشت روز ملی آمار و برنامه‌ریزی برگزار شد

مراسم بزرگداشت روز ملی آمار و برنامه‌ریزی در هفته نکوداشت آمار روز سه‌شنبه سوم آبان‌ماه در تالار معراج دانشگاه سیستان و بلوچستان با حضور مدیران ، دانشجویان و علاقه‌مندان علم آمار برگزار گردید

به گزارش روابط عمومی، مراسم بزرگداشت روز ملی آمار و برنامه‌ریزی در هفته نکوداشت آمار روز سه‌شنبه سوم آبان‌ماه 1401، راس ساعت 20 در تالار معراج دانشگاه سیستان و بلوچستان با حضور معاونت آموزشی دانشگاه، مدیران سازمان‌های مختلف، دانشجویان و علاقه‌مندان علم آمار برگزار گردید. در ابتدای مراسم دکتر جهانشاهی، نماینده انجمن علمی آمار ایران در دانشگاه، پیام تبریک ریاست انجمن علمی آمار ایران را قرائت نموده و سپس به معرفی انجمن علمی آمار پرداخت. سپس دکتر فرهاد شهرکی معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، درباره اهمیت رشته آمار سخنانی را ایراد نمود، ایشان پایه و اساس هر برنامه‌ریزی را استفاده صحیح از علم آمار و تجزیه و تحلیل علمی داده ها و اطلاعات دانست. دکتر شهرکی در ادامه یادآور شد دلیل ناکارآمدی مدیریتی کشور و بسیاری از طرح‌های مختلف اجرا شده در کشور را عدم استفاده از متخصصین آمار و اطلاعات بوده است. وی از ریاست سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان نیز به دلیل شروع  همکاری این سازمان در زمینه های تحقیقاتی با دانشگاه تشکر کرد. در ادامه مراسم، آقای حسینی معاونت محترم آمار و اطلاعات سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان که به عنوان میهمان ویژه در مراسم حضور داشت در سخنانی به تشریح عملکرد این سازمان پرداخته و گزارشی از عملکرد این سازمان را ارائه نمود. ایشان ضمن اعلام آمادگی همکاری سازمان مدیریت و برنامه ریزی با دانشگاه اظهار داشت: "در انجام طرح‌های آتی سازمان، از ظرفیت‌های اعضای هیات علمی و دانشجویان رشته آمار دانشگاه سیستان و بلوچستان استفاده خواهند کرد. آخرین سخنران مراسم نیز دکتر زارعی مدیر گروه آموزشی آمار بود. ایشان ضمن بیان اهمیت علم آمار، مثال‌هایی از موارد کاربردی آمار را در رشته‌ها و سازمان‌ها مختلف را ارائه  نمود و دو عامل یادگیری خوب مباحث نظری و کاربردی و تسلط کامل به نرم افزارهای آماری را شروط موفقیت و کسب موقعیت شغلی مناسب برای دانشجویان این رشته دانست. دکتر زارعی به مواردی از اشکلات ناشی از عدم مشاوره آماری در پایان‌نامه‌ها و رساله ها و حتی مقالات پرداخت و اظهار داشت همکاری گروه آمار با اعضای محترم هیئت علمی سایر رشته‌های دانشگاهی که پارساها، پروژه‌ها و طرح‌های تحقیقاتی آن‌ها منوط به استفاده از روش‌های آماری است باعث ایجاد کار دقیق‌تر و استفاده از شیوه‌های نوین علمی می‌شود که سوابق همکاری برخی از اعضای گروه آمار با برخی گروه‌های آموزشی در سنوات گذشته و برونداد آن گواه این مطلب است. در پایان مراسم از دانشجویان برتر و فعال گروه آمار تقدیر به عمل آمد.