کسب بهترین رتبه دانشگاه سیستان و بلوچستان براساس گزارش موسسه استنادی علوم و پایش علم و فناوری (ISC)

به گزارش اداره روابط‌عمومی وزارت علوم،  تحقیقات و فناوری به نقل از  دکتر سید احمد فاضل‌زاده رئیس مؤسسه استنادی علوم و پایش علم و فناوری (ISC): رتبه‌بندی و ارزیابی 110 دانشگاه کشور توسط گروه رتبه‌بندی ISC انجام گرفت. نتایج این ارزیابی در جلسه 958 شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در روز یکشنبه به تاریخ 1401/08/15 تأیید و مصوب شد که رتبه مطلق هر دانشگاه اعلام شد.

در رتبه‌بندی سال 1400-1399، مجموعاً تعداد 110 دانشگاه حضور داشتند که اطلاعات آنها مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت و بر اساس مأموریت، دانشگاه‌ها دسته‌بندی‌شده و مورد رتبه‌بندی قرار گرفته‌اند. بر اساس این گزارش دانشگاه سیستان و بلوچستان رتبه ۱۶ را در بین ۷۴ دانشگاه جامع کشور به خود اختصاص داده است. همچنین به‌طورکلی رتبه ۲۲ را در بین ۱۱۰ کشور کسب نموده است.

لازم به ذکر است این بهترین رتبه در طول عمر فعالیت دانشگاه سیستان و بلوچستان می‌باشد. اداره روابط‌عمومی دانشگاه این افتخار را به اعضای محترم هیئت‌علمی،  دانشجویان گرامی و کارکنان زحمتکش و خدوم دانشگاه سیستان و بلوچستان تبریک عرض می‌کند.