درخشش ۳ دانشجوی المپیادی دانشگاه سیستان و بلوچستان

سه تن از دانشجویان دانشگاه سیستان و بلوچستان در هفتمین المپیاد علمی دانشجویی در اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ حائز رتبه برتر شدند

به گزارش روابط عمومی، مرحله نخست بیست و هفتمین المپیاد علمی دانشجویی در اردیبهشت ماه سال جاری  با حضور ۶۰ نفر دانشجوی ممتاز کارشناسی در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار گردید که تعداد ۲۳ نفر از دانشجویان دانشگاه سیستان و بلوچستان به مرحله نهایی کشوری راه پیدا کردند. با توجه به نتایج مرحله نهایی ۲ دانشجوی سال سوم کارشناسی واجد شرایط دریافت کمک هزینه تحصیلی دانشگاه سیستان و بلوچستان گردیدند. همچنین بهترین رتبه امسال متعلق به آقای معین ابراهیمی پارسا، دانشجوی سال چهارم کارشناسی در رشته شیمی با کسب رتبه ۱۰ کشوری می باشد که به ایشان و استاد مشاور ایشان خانم زهرا یاوری تبریک عرض نموده و موفقیت روزافزون آنها را از خداوند متعال خواستاریم.