بزرگداشت روز جهانی فلسفه

مراسم بزرگداشت روز جهانی فلسفه به همت گروه «فلسفه و ادیان» دانشکده الهیات و معارف اسلامی با عنوان «انسان آینده؛ از فلسفه تا رواداری و آشتی»  در روز دوشنبه مورخ 30 آبان از ساعت 9 تا 11 صبح در تالار معراج برگزار شد. نامگذاری این بزرگداشت با شعاری که سازمان جهانی یونسکو در سال 2022 برای روز جهانی فلسفه  برگزیده است، یعنی «انسان آینده» (the Human of the Future)  هماهنگ بود. این مراسم با سخنرانی اساتید گروه فلسفه و ادیان آقایان دکتر مرتضی عرفانی، دکتر حمید اسکندری، دکتر خلیل حکیمی فر و به دبیری دکتر حسن رهبر برگزار شد. هر سخئران از دیدگاهی به مبانی فلسفی و دینی «رواداری» و نیز لزوم ترویج آن میان ادیان و مذاهب مختلف پرداختند.

گفتنی است که درین مراسم از دبیران محترم فلسفه و منطق مدارس آموزش و پرورش استان سیستان و بلوچستان نیز دعوت به عمل آمده بود که با حضور این عزیزان همراه بود و خانم دکتر حیدری امین به نمایندگی از ایشان به سخنرانی و ارائه نظرات خود پرداختند. همچنین پایان مراسم نیز با پرسش و پاسخ همراه بود که اساتید محترم حاضر و دانشجویان ارجمند که استقبال بسیار خوبی  از مراسم داشتند به اظهارنظر و طرح دیدگاههای خود پرداختند.