برگزاری مراسم بزرگداشت روز جهانی فلسفه در دانشگاه سیستان و بلوچستان

مراسم بزرگداشت روز جهانی فلسفه همزمان با روز جهانی فلسفه در دنیا با شعار برگزیده‌ی سازمان جهانی یونسکو در سال  ۲۰۲۲ با عنوان انسان آینده در روز۳۰ آبان‌ماه در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد

به گزارش روابط‌عمومی، مراسم بزرگداشت روز جهانی فلسفه همزمان با روز جهانی فلسفه در دنیا با شعار برگزیده‌ی سازمان جهانی یونسکو در سال  ۲۰۲۲ با عنوان آینده‌ی انسان یا «The future of the human» با  همت گروه فلسفه و ادیان دانشکده الهیات و معارف اسلامی  با همین مضمون «انسان آینده؛ از فلسفه تا رواداری و آشتی» در روز دوشنبه مورخ ۳۰ آبان‌ماه در تالار معراج دانشگاه برگزار گردید که این مراسم با حضور  اساتید گروه فلسفه و ادیان دکتر مرتضی عرفانی، دکتر حمید اسکندری، دکتر خلیلِ حکیمی فر، دانشجویان دانشگاه سیستان و بلوچستان و برخی از دبیران فلسفه و منطق مدارس آموزش و پرورشِ استان سیستان و بلوچستان  با  دبیریِ دکتر حسن رهبر برگزار شد. سخنرانان از دیدگاهی به مبانی فلسفی و دینی «رواداری» و نیز لزوم ترویج آن میان ادیان و مذاهب مختلف پرداختند.
گفتنی است خانم دکتر حیدری امین به نمایندگی از دبیران فلسفه و منطق استان به سخنرانی و ارائه نظرات خود پرداخت.
همچنین پایان مراسم نیز با پرسش و پاسخ همراه بود و اساتید حاضر در بزرگداشت و نیز دانشجویان به اظهار نظر و طرح دیدگاه‌های خود پرداختند.
لازم به ذکر است که استقبال بسیار خوبی از این مراسم به عمل آمد.