مراسم روز بزرگداشت حسابدار

مراسم روز بزرگداشت حسابدار با همکاری گروه و انجمن علمی دانشجویی حسابداری روز دوشنبه مورخ ۱۴ آذرماه
 ۱۴۰۱ در تالار معراج دانشکده برگزار شد

به گزارش روابط عمومی، مراسم بزرگداشت روز حسابدار در روز دوشنبه ۱۴ آذرماه با همکاری گروه و انجمن علمی دانشجویی حسابداری در تالار معراج برگزار گردید. در این مراسم اساتید مقیم و مدعو گروه، هیأت رئیسه دانشکده و دانشجویان مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد حسابداری حضور داشتند. مراسم با پخش کلام الله مجید و سرود ملی آغاز گردید و پس از آن ریاست دانشکده دکتر مرضیه اسفندیاری ضمن خوش آمدگویی سخنان در مورد جایگاه رشته حسابداری و اهمیت روز حسابدار ایراد کرد. در ادامه استاد احمد عاقبت‌بخیر به عنوان پیشکسوت حرفه و دانشگاه در رشته حسابداری طی سخنانی با بیان تجربیات ارزنده خود نکات مهمی در مورد اهمیت و جایگاه رشته و حرفه‌ی حسابداری برای دانشجویان بازگو کرد. سپس نماینده پارک علم و فناوری استان با معرفی کامل پارک فرصت‌های موجودی که دانشجویان می توانند در جهت مهارت آموزی و کار آموزی از آنها استفاده نمایند را ارائه کرد. در پایان مراسم، از دانشجویان برتر اول تا سوم هر ورودی در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد رشته حسابداری با اهدای جوایز و لوح و تندیس و همچنین از اساتید و اعضای انجمن علمی دانشجویی با اهدای لوح و تندیس تقدیر به عمل آمد.