مراسم عزاداری دهه اول فاطمیه در دانشگاه سیستان و بلوچستان

مراسم عزاداری دهه اول فاطمیه از تاریخ ۱۶ لغایت ۱۸ آذرماه به مدت ۳ شب در دانشکده‌ی ادبیات ویژه‌ی خواهران و دانشکده‌ی مهندسی ویژه‌ی برادران برپا شد

به گزارش روابط عمومی، مراسم عزاداری دهه اول فاطمیه توسط هیئت متوسلین به چهارده معصوم (ع) از تاریخ ۱۶ لغایت ۱۸ آذرماه به مدت ۳ شب در مسجد حضرت قائم (عج) برای برادران و درمحل حسینیه بقیه ا... (عج) به همت هیات دانشجوئی فاطمه الزهرا سلام‌الله‌علیها برای خواهران با حضور جمع کثیری از دانشجویان برگزار گردید.

در مراسم ویژه‌ی برادران حجةالاسلام و المسلمین باقربیک سخنرانی کرد و ذاکر اهل بیت کربلایی مصطفی سرگزی در رثای دخت نبی مکرم اسلام (س) به مرثیه سرایی پرداخت.

در مراسم ویژه‌ی خواهران نیز حجةالاسلام ابطحی با موضوع الگوی زن مسلمان و سیره زندگی حضرت زهرا (س) سخنرانی نمود و کربلایی زینلی ذاکر اهل بیت به مداحی پرداخت.

در انتهای مراسم دانشجویان مهمان سفره حضرت زهرا (س) بودند.

همچنین در این سه روز ایستگاه صلواتی جنب حسینیه برپا شد و با توزیع چای و حلوا از دانشجویان پذیرایی بعمل آمد.