برگزاری مراسم بزرگداشت روز حسابدار

مراسم بزرگداشت روز حسابدار در روز دوشنبه ۱۴ آذرماه با همکاری گروه و انجمن علمی دانشجویی حسابداری در تالار معراج برگزار گردید. در این مراسم اساتید مقیم و مدعو گروه، هیأت رئیسه دانشکده و دانشجویان مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد حسابداری حضور داشتند. مراسم با پخش کلام الله مجید و سرود ملی آغاز گردید و پس از آن ریاست دانشکده دکتر مرضیه اسفندیاری ضمن خوش آمدگویی سخنان در مورد جایگاه رشته حسابداری و اهمیت روز حسابدار ایراد کرد. در ادامه استاد احمد عاقبت‌بخیر به عنوان پیشکسوت حرفه و دانشگاه در رشته حسابداری طی سخنانی با بیان تجربیات ارزنده خود نکات مهمی در مورد اهمیت و جایگاه رشته و حرفه‌ی حسابداری برای دانشجویان بازگو کرد. سپس نماینده پارک علم و فناوری استان با معرفی کامل پارک فرصت‌های موجودی که دانشجویان می توانند در جهت مهارت آموزی و کار آموزی از آنها استفاده نمایند را ارائه کرد. در پایان مراسم، از دانشجویان برتر اول تا سوم هر ورودی در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد رشته حسابداری با اهدای جوایز و لوح و تندیس و همچنین از اساتید و اعضای انجمن علمی دانشجویی با اهدای لوح و تندیس تقدیر به عمل آمد.