آیین تجلیل از دانشجویان فعال فرهنگی

به مناسبت روز دانشجو آیین تجلیل از دانشجویان فعال فرهنگی با حضور هیات رئیسه دانشگاه و دانشجویان فعال فرهنگی در روز 21 آذرماه در محل سالن کنفرانس سازمان مرکزی دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار گردید

به گزارش روابط عمومی، با همت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه سیستان و بلوچستان و به مناسبت روز دانشجو آیین تجلیل از دانشجویان فعال فرهنگی با حضور هیات رئیسه دانشگاه و دانشجویان فعال فرهنگی در روز 21 آذر ۱۴۰۱ در محل سالن کنفرانس سازمان مرکزی دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار گردید.
در این نشست دکتر رضایی ریاست دانشگاه، حجةالاسلام دکتر بامری نماینده مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان و دکتر نوری معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ضمن تقدیر از دانشجویان فعال فرهنگی به ایراد سخن پرداختند.
همچنین در ادامه نمایندگان دانشجویی به بیان نقطه نظرات خویش پرداختند و دغدغه‌ها و پیشنهادات خود را ارائه کردند. پخش کلیپ جشنواره دانشگاه حرکت و جشنواره ملی کمند از دیگر برنامه‌های این نشست بود.
در پایان نیز از ۷۵ نفر از دانشجویان فعال فرهنگی با اهدای هدایای ارزنده تجلیل شد.
ضیافت شام پایان بخش این مراسم بود.