برگزاری آیین تجلیل از دانشجویان فعال فرهنگی

به همت اداره فرهنگی دانشگاه و بمناسبت روز دانشجو آیین تجلیل از دانشجویان فعال فرهنگی با حضور هیات رئیسه محترم دانشگاه و دانشجویان فعال فرهنگی مورخ 22 آذر 1401در محل سالن کنفرانس سازمان مرکزی دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار گردید.
در این نشست دکتر رضایی ریاست دانشگاه، حجه الاسلام دکتر بامری نماینده مقام معظم رهبری در دانشگاه و دکتر نوری معاونت فرهنگی و اجتماعی ضمن تقدیر از دانشجویان فعال فرهنگی به ایراد سخن پرداختند.
همچنین در ادامه نمایندگان دانشجویی به ایراد سخن پرداختند و دغدغه ها و پیشنهادات خود را ارائه نمودند. پخش کلیپ جشنواره دانشگاه حرکت و جشنواره ملی کمند از دیگر برنامه های این نشست بود.
در پایان نیز از دانشجویان فعال فرهنگی با اهدای هدایای ارزنده تجلیل شد و ضیافت شام پایان بخش این مراسم بود.