برگزاری جشنواره کمند در فضای صنایع خلاق

با همکاری مجتمع فناوری و نوآوری ،معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه سیتان و بلوچستان و همکاری مدیر کل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری سیستان و بلوچستان  نمایشگاه رویداد کمند به مدت دو روز در تاریخ چهارشنبه مورخ 1401/8/4و پنج شنبه 1401/8/5در ساختمان معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگذار گردید. .در این نمایشگاه 80 اثر فردی و گروهی به نمایش گذاشته شد که از این تعداد 18 اثر به عنوان اثرات قابل تقدیر و نفرات اول تا سوم هر رشته، توسط تیم تخصصی داوری انتخاب گردیدند. شرکت کنندگان این رویداد از دانشگاهای سیستان و بلوچستان، دانشکده فنی وحرفه ای شهید خباز، دانشگاه ازاد اسلامی و دانشگاه پیام نور بودند که در آخر در میان نفرات برگزیده از همه دانشگاه های شرکت کننده به عنوان نفرات برتر و قابل تقدیر حضور داشتند.