حضور پر رنگ اساتید وکارکنان دانشگاه در مسابقات ورزشی دستگاههای اجرایی

مسابقات ورزشی دستگاههای اجرایی به همت اداره ورزش و جوانان استان برگزارشد. اساتید و کارکنان دانشگاه سیستان و بلوچستان دراین سری از مسابقات ورزشی حضور پر رنگ داشتند و در رشته های دارت، داژبال، تنیس روی میز )در دو بخش تیمی و انفرادی(، در بخش خانم¬ها و در رشته مینی فوتبال در بخش آقایان، موفق به کسب مقام در بین تیم های برتر استان شدند.

کسب مقام اول تیمی دارت بانوان دانشگاه و کسب مقام سوم انفرادی مسابقات دارت توسط خانم دکتر بهاره پیرزاده کسب مقام سوم تیم داژبال بانوان دانشگاه کسب مقام سوم انفرادی در رشته تنیس روی میز بانوان دانشگاه توسط خانم مهندس فرشته سپهری کسب مقام سوم در رشته مینی فوتبال توسط تیم منتخب کارکنان و اساتید آقایان دانشگاه ضمن تبریک این موفقیت به جامعه ورزشی دانشگاه سیستان و بلوچستان، برای همکاران محترم ورزشکار آرزوی موفقیت روز افزون داریم.