پیام تبریک ریاست دانشکده صنعت و معدن خاش به مناسبت سومین سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی

دکتر دهقان ریاست دانشکده صنعت ومعدن خاش در پیامی فرار رسیدن سالروز شهادت حاج قاسم سلیمانی را تبریک گفت

متن پیام به دین شرح است

بسم الله الرحمن الرحیم

مِنَ الْمُؤْمِنِینَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَیْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَی نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ یَنْتَظِرُ و َمَا بَدَّلُوا تَبْدِیلًا"
از مؤمنان مردانی هستند که به پیمانی که باخدا بسته بودند وفا کردند بعضی بر سر پیمان خویش جان باختند و بعضی چشم به راه‌هستند و هیچ پیمان خود دگرگون نکرده‌اند. احزاب آیه 23"
سیزدهم دی ماه سالروز شهادت سردار رشید اسلام حاج قاسم سلیمانی الگوی مبارزان ومجاهدان راه حق وعدالت است .

آن شهید همام با رفتار ومنش جوانمردانه خود ،بعنوان سرمشق دلاورمردان عرصه جهاد وشهادت وبا آن روحیه خستگی ناپذیر وتزکیه نفس ،آسمانی شد تا اسلام و سرداران دلاورش برای همیشه سرفراز باشند.

خون مطهر حاج قاسم درخت تنومند مقاومت را در منطقه آبیاری کرده ویقینا قطره قطره از خون آن بزرگمرد وهمرزمان شهیدش در رگ های جوانان مومن وانقلابی خواهد جوشید وجبهه مقاومت پر شور تر از گذشته مستکبران عالم را مایوس خواهد ساخت .

اینجانب سومین سالگرد شهادت سردار دلها را خدمت رهبر معظم انقلاب ،خانواده معظم شهدا وهمرزمان شهید تبریک وتسلیت عرض می کنم .