مراسم تجلیل از خادمان اربعین دانشگاهیان ۱۴۰۱

به گزارش معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه سیستان و بلوچستان، مراسم تجلیل و تقدیر از خادمین اربعین در تاریخ 12 دی ماه توسط وزارت علوم،تحقیقات و فناوری برگزار گردید. وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از دکتر جمال الدین مهدی نژاد در  این مراسم، تقدیر به عمل آورد. در این مراسم از خادمان اربعین دانشگاهیان ۱۴۰۱ تجلیل شد و پس از ذکر مصیبت اهل بیت(علیهم‌السلام) توسط حاج امیر نعیمی، ذاکر اهل‌بیت (ع)، از برگزیدگان سوگواره در دو بخش هنری و ادبی و ۸ رشته با اهدای تندیس و لوح، قدردانی شد.

گفتنی است آیین اختتامیه و تجلیل از برگزیدگان پنجمین سوگواره ملی اربعین دانشگاهیان، با حضور دکتر عبدالحسین کلانتری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، حجت الاسلام دکتر مصطفی رستمی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها؛ تعدادی از رؤسای دانشگاه‌ها از جمله ریاست محترم دانشگاه سیستان و بلوچستان و مسئولین خدمت‌رسان به زائران اربعین ۱۴۰۱ در دانشگاه شاهد برگزار شد.