دیدار با خانواده معظم شهدا و تکریم مادر و همسر شهیدان

دیدار با خانواده معظم شهدا و تکریم مادر و همسر شهیدان توسط ریاست محترم دانشگاه با همراهی دکتر مهدی بیات مشاور وزیر علوم و دکتر عبدالحسین طاهری مشاور مرکز هیأت های امنا و ممیزه و جمعی از اساتید دانشگاه در مورخ21 دی ماه 1401 برگزار شد.

به نقل از روابط عمومی دانشگاه، در این دیدار دکتر غلامرضا رضایی ریاست دانشگاه، دکتر مهدی بیات مشاور وزیر علوم،دکتر عبدالحسین طاهری مشاور رئیس مرکز هیات های امنا و ممیزه، دکتر زمانیان معاون پشتیبانی، دکتر نوری معاون فرهنگی ، دکتر خلیفه لو امور شاهد و ایثارگران، دکنر جعفری مدیر فرهنگی و چند نفر از اعضای هیأت علمی به نمایندگی از طرف اساتید دانشگاه همراهی نمودند.
در این دیدار صمیمانه دکتر رضایی با اشاره به این که امنیت امروز کشور مدیون ایثار و از جان گذشتگی شهیدان و جانبازان است، یادآور شدند که صبر و استقامت خانواده های سرافراز شهدا، فرهنگ ایثار و شهادت را در جامعه تقویت می نماید.