برگزاری آزمون سراسری دانشگاه ها و موسسات عالی در دانشگاه

آزمون سراسری دانشگاه ها و موسسات عالی کشورطی روزهای پنج شنبه و جمعه 29 و30 دی ماه 1401 همزمان با سراسر کشور در دانشگاه سیستان وبلوچستان

به منظور نظارت بر حسن برگزاری آزمون، دکتر غلامرضا رضایی ریاست دانشگاه و رئیس ستاد استانی آزمون ها به همراه دکتر شهرکی دبیر ستاد و دکتر زندوکیلی مسئول حفاظت آزمون باهمراهیوآقای شهریاری نژاد مدیرکل محترم محترم سازمان بازرسی استان،آقای بامری معاون سیاسی و اجتماعی استاندار وآقای مرحمتی معاون امنیتی و انتظامی استاندار از حوزه های مختلف آزمون در شهرستان زاهدان بازدید نمودند.به گفته دبیر ستاد برگزاری آزمون، آزمون سراسری نوبت اول سال ۱۴۰۱همزمان با سراسر کشور با حضور ۴۵۲۹۰ داوطلب متشکل از ۲۶۸۹۰ نفر معادل ۵۹.۷۳٪خانم ها و ۱۸۴۰۰نفر معادل ۴۰.۶۳٪آقایان در شهرهای زاهدان،زابل،ایرانشهر،سراوان و چابهار در صبح پنجشنبه ۲۹ وجمعه ۳۰ دی ماه با رعایت پروتکل های بهداشتی ابلاغی سازمان سنجش آموزش کشور و نظارت کارشناسان بهداشت و حفظ فواصل فیزیکی برگزار گردید.نتایج اولیه این آزمون در نیمه اول اسفند اعلام خواهد شد.