بازدید مهندس اکبر پور مدیر کل نظارت بر طرح های عمرانی وزارت عتف از پروژه های عمرانی دانشگاه سیستان و بلوچستان

بازدید مهندس اکبر پور مدیر کل نظارت بر طرح های عمرانی  وزارت عتف از پروژه های عمرانی دانشگاه سیستان و بلوچستان

مهندس اکبر پور مدیر کل نظارت بر طرح های عمرانی وزارت عتف در مورخ ۱۴۰۱/۱۱/۱۱ از پروژه های عمرانی دانشگاه سیستان و بلوچستان بازدید نمودند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه در روز سه شنبه مورخ ۱۴۰۱/۱۱/۱۱ مهندس اکبر پور مدیر کل نظارت بر طرح های عمرانی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با همراهی دکتر زمانیان معاون اداری و پشتیبانی و مهندس آذرکیش مدیر طرح های عمرانی دانشگاه از پروژه های عمرانی دانشگاه بازدید نمودند.
در این بازدید از پنچ پروژه آماده افتتاح شامل بلوک شمالی و جنوبی مجتمع علوم انسانی، زمین چمن مصنوعی، سالن اجتماعات سازمان مرکزی آزمایشگاه سازه و هیدرولیک و پردیس علم و فناوری بازدید به عمل آمد.همچنین از پروژه های نیمه کاره و در حال ساخت، شامل  ساختمان بزرگ هتل، دانشکده علوم پایه، دانشکده هنر و معماری بازدید گردید و دکتر زمانیان در خصوص فرایند شروع پروژه ها و ساختمان ها نیمه کاره و منابع مالی مورد نیاز برای ادامه و اتمام کار آنها توضیحات ارائه نمودند.
همچنین برای احداث خوابگاه متاهلین جا یابی  شد.