برگزاری جلسه دفاع رساله دکتری ( مهندسی شیمی )

• سرکار خانم  "ملیحه غفران پاکدلدانشجوی  دکتری مهندسی شیمی روز یکشنبه 1401/11/30  ساعت 9/5 صبح در محل سالن ویدئوکنفرانس دکتر خشنودی بصورت حضوری از رساله دکتری خود با عنوان "مطالعه تجربی مدل های غیر فعال شدن کاتالیست های پایه دار آهن نیکل در سنتز فیشر تروپش " دفاع خواهند کرد.

اساتید راهنمای این رساله دکتر حسین زهدی فسایی و دکتر علی اکبر میرزایی  و اساتیدداور رساله دکتر مهدی شیوا، دکتر مرتضی زیودار و دکتر داود محبی کلهری می باشند.

• جناب آقای  "علیرضا پیمانیدانشجوی  دکتری مهندسی شیمی روز چهارشنبه 1401/11/19  ساعت 4/5 عصردر محل سالن ویدئوکنفرانس 205 بصورت حضوری از رساله دکتری خود با عنوان "طراحی سه فرآیند مفهومی جدید برای بررسی امکان افزایش توان خروجی توربینهای گازی با استفاده از منابع آب شور " دفاع خواهند کرد.

اساتید راهنمای این رساله دکترفرهاد شهرکی و دکترجعفر صادقی و اساتید داور  رساله دکتر امیر صرافی، دکتر مرتضی زیودار و دکتربهاره بیدار می باشند.