برگزاری مراسم عبادی اعتکاف دانشجویی ویژه خواهران در دانشگاه سیستان و بلوچستان

مراسم عبادی اعتکاف دانشجویی ویژه خواهران به همت واحد خواهران نهاد مقام معظم رهبری دانشگاه سیستان و بلوچستان با حضور جمعی از دانشجویان دانشگاه های شهر زاهدان برگزار شد.

مراسم عبادی اعتکاف دانشجویی ویژه خواهران به همت واحد خواهران نهاد مقام معظم رهبری دانشگاه سیستان و بلوچستان با هدف تقویت روحیه و ایجاد نشاط معنوی دانشجویان در محل مسجد قائم (عجل الله) دانشکده مهندسی شهید نیکبخت از تاریخ ۱۴ تا ۱۷ بهمن ماه ۱۴۰۱  با حضور جمعی از دانشجویان دختر دانشگاه های شهر زاهدان (دانشگاه سیستان و بلوچستان ، علوم پزشکی ، آزاد اسلامی ، دانشکده علوم قرآنی و فرهنگیان ) برگزار گردید .
در این ایام برنامه ها و کارگاه های متنوعی در زمینه های مختلف اجرا شد که اهم آنها عبارتند از : مهارت  شناخت خویشتن ، کنترل خشم و کنترل استرس، مدیریت برنامه ریزی، راه رسیدن به زندگی متعالی، پاسخ به شبهات روز و جهاد تبیین  ، سبک زندگی و طب اسلامی ، بیان فلسفه اعتکاف و عبادت ، بیان سیره اجتماعی حضرت زینب کبری س ، بیان احکام بانوان و ...
برنامه هایی شامل : نماز جماعت صبح  ، نماز جماعت ظهر و عصر ، نماز جماعت مغرب و عشا ، برگزاری نماز جناب جعفر طیار (ع) ، مناجات سحر  و اعمال روز نیمه ی رجب ( ام داوود)  با حضور ۴ قاری برجسته و مداحی .
 مراسم جشن میلاد حضرت امیرالمومنین (ع) با مولودی خوانی  و سخنرانی و برگزاری مسابقات مفرح برای دانشجویان برپا شد و برنامه عزاداری وفات حضرت زینب کبری (س) هم با سخنرانی  و مداحی  برگزار شد .