برگزاری جلسه دفاع رساله دکتری ( مهندسی عمران )

• سرکار خانم "مریم چراغیان" دانشجوی  دکتری مهندسی عمران - سازه های هیدرولیکی روز چهارشنبه 1401/12/10  ساعت 14 در محل سالن ویدئوکنفرانس205 بصورت حضوری از رساله دکتری خود با عنوان " خصیصه پردازی عمومی انتقال رسوب کرانه ای در سواحل ایرانی مکران" دفاع خواهند کرد.

اساتید راهنمای این رساله دکترسید آرمان هاشمی منفرد و دکتر مهدی اژدری مقدم و اساتید داور  دکتر بهاره پیرزاده، دکتر عباسعلی قادری و دکتر محمد ذونعمت کرمانی می باشند.

• جناب آقای "کامران خاشی" دانشجوی  دکتری مهندسی عمران - مدیریت منابع آب روز چهار شنبه 1401/12/10  ساعت 10 صبح در محل سالن ویدئوکنفرانس 205 بصورت حضوری از رساله دکتری خود با عنوان " تخصیص بهینه آب در دشت سیستان با استفاده از مدل هیدرواقتصادی با درنظرگیری وضعیت کیفی و نیاز اکوسیستم " دفاع خواهند کرد.

اساتید راهنمای این رساله دکتر سیدآرمان هاشمی منفرد و دکتر مهدی اژدری مقدم و اساتید داور  دکتر بهاره پیرزاده، دکتر عباسعلی قادری و دکتر ابوالفضل اکبرپورمی باشند.

• سرکار خانم "سیما اوحدی" دانشجوی  دکتری مهندسی عمران - مدیریت منابع آب روز سه شنبه 1401/12/2  ساعت 16 در محل سالن ویدئوکنفرانس205 بصورت حضوری از رساله دکتری خود با عنوان " ارائه یک مدل شبیه سازی - بهینه سازی چند هدفه با رویکرد استوار به منظور کاهش آلودگی غیر نقطه ای رودخانه" دفاع خواهند کرد.

اساتید راهنمای این رساله دکترسید آرمان هاشمی منفرد و دکتر محمد گیوه چی و اساتید داور  دکتر بهاره پیرزاده، دکتر عباسعلی قادری و دکتر محمدعلی نجف زاده می باشند.

• جناب آقای "ناصر چراقی" دانشجوی  دکتری مهندسی عمران - سازه روز یکشنبه 1401/11/30  ساعت 13 در محل سالن ویدئوکنفرانس دکتر خشنودی بصورت حضوری از رساله دکتری خود با عنوان " طراحی بهینه مبتنی بر قابلیت اعتماد صفحات مندرج هدفمند با استفاده از روش های شبیه سازی و تکنیک متغیر کنترل " دفاع خواهند کرد.
  •  اساتید راهنمای این رساله دکتر محمود میری و اساتید داور  دکتر محمدرضا سهرابی، دکتر حامد قوهانی و دکتر مجتبی لزگی نظرگاه می باشند.

• جناب آقای "سیدامیدحسینی" دانشجوی  دکتری مهندسی عمران - سازه روز چهارشنبه 1401/11/26  ساعت 13 در محل سالن ویدئوکنفرانس 205 بصورت حضوری از رساله دکتری خود با عنوان " بررسی پارامترهای مکانیک شکست و اثر اندازه در بتن خود تراکم حاوی الیاف فولادی موج دار " دفاع خواهند کرد.

اساتید راهنمای این رساله دکتر روح الله موسوی، دکتر محمدرضا سهرابی و اساتید داور دکتر محمود میری، دکتر حامد قوهانی و دکتر محمد علیها می باشند.