بازدید وزیر محترم کشور از غرفه دانشگاه سیستان و بلوچستان در جشنواره طلایه داران شکوه ایران زمین در سواحل مکران

دکتر احمدوحیدی‌ وزیر کشور‌ به همراه استاندار و هیات همراه در سفر به شهرستان چابهار‌، با حضور در جشنواره شکوه ایران زمین در سواحل مکران، از غرفه دانشگاه سیستان وبلوچستان بازدید نمودند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سیستان و بلوچستان، دکتر احمدوحیدی‌ وزیر کشور‌ به همراه استاندار سیستان و بلوچستان و هیات همراه در سفر به شهرستان چابهار‌، با حضور در جشنواره شکوه ایران زمین در سواحل مکران، از غرفه دانشگاه سیستان وبلوچستان بازدید نموند. در این جشنواره که در تاریخ های ۲۸ بهمن لغایت ۲ اسفند در شهرستان چابهار برگزار گردید که دانشگاه های استان و پارک علمی و فناوری در قالب کمیته علم و فناوری جشنواره آثار پژوهشی خود را در قالب محصولات دانش بنیان، High-Tech و Mid-Tech، محصولات صنایع خلاق مربوط به اساتید دانشگاه و شرکت های مستقر در مراکز رشد ارائه نمودند. این جشنواره در شرایطی میزبان محصولات پژوهشی، علمی و فناورانه بود که دبیری کیمته علم و فناوری دانشگاه های استان و پارک علم و فناوری از سوی استاندار محترم به دانشگاه سیستان و بلوچستان محول گردیده بود.  دانشگاه سیستان و بلوچستان با ارائه بالغ بر ۱۵ محصول فناورانه دو پلتفرم و با حضور ۷ واحد مستقر در مرکز رشد یکی از پربازدیدترین غرفه های جشنواره را به خود اختصاص داد. وزیر کشور در بازدید از غرفه های دانشگاه با توجه به پتانسیل های موجود در دانشگاه ها و پارک علم و فناوری بر استفاده از ظرفیت های پژوهشی و دانش بنیان در استان تاکید ویژه نمود.