پیام تبریک رئیس دانشکده مهندسی به مناسبت روز مهندس

روز مهندس روز تجلیل از علم،خلاقیت، نوآوری و ابتکار است. روز مهندس روز اندیشه، عمل و خردورزی است. نگاه علمی و مهندسی، نگاه کارشناسی و مسئولانه است.

بی گمان در دوران معاصر، مهندسین پرتلاش ایرانی در پیشرفت کشور بیشترین و مهمترین نقش را به عهده داشته اند و در این بین، دانشکده مهندسی شهید نیکبخت با تربیت مهندسین پرتلاش و خلاق بیشترین خدمت را به توسعه استان نموده است. مهندسین خبره ای که در نیم قرن گذشته در جای جای میهن اسلامی منشا خدمات بسیاری بوده و هستند و امروز نسل جوان مهندسین کشور نیز از این تجربه و دانش گرانبها، بهره می برند تا افق روشنی پیش روی آینده این کشور باشد.

روز مهندس، فرصت مغتنمی است تا از خدمات و دستاوردهای مهندسان تقدیر و تجلیل نماییم.

اینجانب از زحمات کلیه مهندسین عزیزی که پرتوان و پرتلاش ، با عزت و غیرت در جهت سازندگی و آبادانی ایران کوشش می­کنند و به ویژه مهندسین  دانشگاه سیستان و بلوچستان که، کارنامه درخشان و پرافتخاری به جای گذاشته و آینده ای روشن را نویدبخش هستند،  قدردانی و سپاسگزاری نموده و این روز را به تمام این عزیزان تبریک عرض می نمایم.

تلاش شما مهندسان در عرصه های آبادانی، سازندگی و پیشرفت کشور، همواره برای مردم به یادگار می ماند.