جلسه با دانشجویان برگزیده جهت شرکت در المپیاد سال 1402 جغرافیا

جلسه با دانشجویان برگزیده جهت المپیاد سال ۱۴۰۲ با حضور اعضای هیئت رییسه دانشکده و استاد مشاور این دانشجویان آقای دکتر رضا منصوری تشکیل گردید.در این جلسه ضمن تاکید بر موفقیت های سنوات گذشته دانشکده بر حمایت کامل دانشگاه و دانشکده از تلاش دانشجویان در این رقابت علمی تاکید گردید و همکاران و دانشجویان پیرامون مشکلات و راه حل های پیش رو به تبادل نظر پرداختند.جلسه با دانشجویان برگزیده جهت المپیاد سال ۱۴۰۲ با حضور اعضای هیئت رییسه دانشکده و استاد مشاور این دانشجویان آقای دکتر رضا منصوری تشکیل گردید.در این جلسه ضمن تاکید بر موفقیت های سنوات گذشته دانشکده بر حمایت کامل دانشگاه و دانشکده از تلاش دانشجویان در این رقابت علمی تاکید گردید و همکاران و دانشجویان پیرامون مشکلات و راه حل های پیش رو به تبادل نظر پرداختند.جلسه با دانشجویان برگزیده جهت المپیاد سال ۱۴۰۲ با حضور اعضای هیئت رییسه دانشکده و استاد مشاور این دانشجویان آقای دکتر رضا منصوری تشکیل گردید.در این جلسه ضمن تاکید بر موفقیت های سنوات گذشته دانشکده بر حمایت کامل دانشگاه و دانشکده از تلاش دانشجویان در این رقابت علمی تاکید گردید و همکاران و دانشجویان پیرامون مشکلات و راه حل های پیش رو به تبادل نظر پرداختند.